Faq2024-08-21T08:45:09+02:00
Hvordan kommer jeg fra lufthavnen til huset ?2024-07-02T18:16:21+02:00

At leje bil i Spanien er generelt meget økonomisk, og det er betryggende at vide, at man er godt dækket. Derfor anbefaler jeg Helle Hollis, som har base ved Malaga lufthavn. Brug mit medlemsnummer H21171 for at få 15% rabat og en problemfri oplevelse.

Helle Hollis tilbyder en fremragende og gennemsigtig service med reelle priser uden skjulte ekstraomkostninger. Deres hjemmeside er tilgængelig på dansk, hvilket gør bookingprocessen enkel og bekvem.

For at få rabatten skal du på forsiden klikke på “Har du en rabatkupon, promotion eller charity code?” og indtaste medlemsnummeret H21171.

Billeje Malaga lufthavn | Biludlejning Malaga | Helle Hollis

Hvis du ønsker at udforske andre muligheder, kan du benytte Economy Car Rentals, som sammenligner tilbud fra forskellige biludlejningsfirmaer. Vær opmærksom på, at nogle tilbud kan være svære at gennemskue, og det er vigtigt at sikre, at din leje inkluderer forsikring. Tjek også, om din rejseforsikring dækker biludlejning i udlandet.

Glem ikke at tjekke med dit forsikringsselskab hjemmefra, hvor meget du er dækket ved biludlejning i udlandet. Dette kan spare dig penge og besvær. God rejse til Torrox, hvor du kan nyde Europas bedste klima!

Kan man tage bus / Taxa til huset ?2024-07-02T18:14:59+02:00

Sådan kommer du til vores hus fra Málaga Lufthavn

Hvis du ankommer til Málaga Lufthavn, er det muligt at tage offentlig transport til vores hus, men det kræver et par bus- og taxature undervejs. Her er en detaljeret vejledning:

1. Shuttlebus fra Málaga Lufthavn til Málaga Busstation
Lige udenfor Málaga Lufthavn finder du shuttlebusser, der kører direkte til Málaga busstation. Disse busser afgår regelmæssigt og turen tager omkring 20 minutter. Billetter kan købes ved ankomst eller online for nemhedens skyld.

2. Bus fra Málaga Busstation til Torrox Costa
Når du ankommer til Málaga busstation, skal du tage en bus til Torrox Costa, du skal finde bus nr. 37.
Dette er en behagelig tur langs kysten, der tager cirka 1 time. Busserne til Torrox Costa kører med jævne mellemrum, men vi anbefaler at tjekke køreplanen på forhånd for at minimere ventetiden.

3. Fra Torrox Costa til landsbyen
Ved ankomsten til Torrox Costa skal du tage en lokal bus op til landsbyen, hvor vores hus er beliggende. Denne busforbindelse er mindre hyppig, så det kan være en god idé at planlægge din rejse i overensstemmelse hermed.

Jeg anbefaler, at du tager en taxa den sidste del af vejen fra Torrox Costa til huset. Denne tur er kun ca. 3 km og vil hurtigt og bekvemt bringe dig frem til dit mål.

Alternativ: Direkte taxa fra lufthavnen
For dem, der foretrækker en mere direkte og bekvem rejse, er det også muligt at tage en taxa direkte fra Málaga Lufthavn til huset. Dette eliminerer behovet for skift undervejs og giver en hurtigere rejsetid. Taxaer er let tilgængelige ved lufthavnen og turen vil tage omkring en time, afhængig af trafikken.

Jeg håber, at denne vejledning hjælper dig med at planlægge din rejse, og Jeg ser frem til at byde dig velkommen i vores hus! Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig.

Hvor langt er der til stranden ?2024-08-12T21:53:43+02:00

Costa del Sol-kysten er i princippet en lang, vidunderlig strandstrækning, der byder på uendelige muligheder for sol, sand og hav. Selvom mit hus ligger omkring 3 km fra kysten, er det let at komme til den nærmeste strand og nyde alt, hvad den har at tilbyde.

En af de særlige perler, du vil finde her, er Restaurant Bossa Playa, en dejlig strandbar, hvor du kan nyde lækker mad, forfriskende cocktails og ofte livemusik, der skaber en fantastisk atmosfære. Uanset om du er til afslappende stunder med en drink i hånden eller en festlig aften med gode rytmer, er Bossa Playa stedet for dig.

For mere information og for at se deres menu og kommende events, kan du besøge deres hjemmeside på Bossa Playa – Beach Club

Denne strandbar er virkelig et besøg værd og vil uden tvivl gøre din tid på Costa del Sol endnu mere mindeværdig.

Du kan se et par bud på en andre strande her : Strande – LykkeFerie – Billig ferie i Malaga

Priser og Praktisk2024-10-02T08:26:44+02:00

Når du lejer mit hus på den smukke Costa del Sol, er der nogle vigtige detaljer, du skal være opmærksom på. Disse oplysninger sikrer, at dit ophold bliver så behageligt og problemfrit som muligt:

Ekstra omkostninger og forbrug
 Obligatorisk rengøring: Der pålægges en obligatorisk rengøringsafgift på Kr. 425,00.
 Strøm: Strøm afregnes efter forbrug med Kr. 3,50 per kWh.

Sengelinned og håndklæder
Medbring eller lej: Du kan vælge at medbringe dit eget sengelinned og håndklæder, eller du kan leje det af mig for Kr. 175,00 pr. sæt/person.

Betalingsbetingelser
Depositum: Ved bestilling betales et depositum på Kr. 1.000,00 per lejet uge. Dette depositum refunderes ikke.
Restbetaling: Den resterende leje skal betales senest otte uger før ankomst. Hvis afbestilling sker senere end otte uger før ankomst, refunderes lejen ikke, medmindre jeg kan leje boligen ud til en anden side.

Lejekontrakt og information
Kontrakt: Efter bestilling fremsender jeg en e-mail med alle nødvendige oplysninger og praktiske detaljer omkring leje af huset. Denne e-mail fungerer også som lejekontrakt.

Bemærk
Lejeperiode: Lejeperiode går fra Søndag til Søndag. Bestilles der 2 uger gives der 10% på lejen.

Denne information hjælper med at forberede dit ophold og sikre, at du har alt, hvad du behøver for en vidunderlig ferie.
Jeg ser frem til at byde dig velkommen og sikre, at dit ophold på Costa del Sol bliver en uforglemmelig oplevelse.

For mere information om vores faciliteter og tilgængelighed, kontakt mig venligst via e-mail: karenlykke1@icloud.com eller telefon : 31330086
Jeg står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og sikre, at din ferie bliver perfekt.

Hvad med flybilletter ?2024-06-26T09:32:47+02:00

Du kan flyve til Malaga fra alle danske lufthavne. Da skiftedag i huset er lørdag (for at undgå skæve uger), kan du med fordel forlænge ferien en dag eller to. Overnat på et billigt hotel i eksempelvis Malaga og flyv en anden dag end lørdag for at gøre rejsen billigere.

Der er mange flyselskaber, som flyver til Malaga. Hvis du ikke vil surfe blandt de mange selskaber som Norwegian, Vueling, RyanAir, SAS og Iberia Airlines, kan du bruge søgemaskiner som Momondo eller Travellink. Disse giver et godt overblik over flyafgange og priser.

Vær Opmærksom på Bestilling

Vær opmærksom på, at Ryanair kan skabe problemer, hvis du ikke har bestilt flybilletten direkte gennem dem (via deres app). Generelt er det en god idé at bestille direkte hos flyselskaberne (hent deres app). Dog har jeg ofte bestilt gennem Travellink uden problemer.

Uanset hvordan du vælger at booke din rejse, kan du se frem til en fantastisk tid på Solkysten med masser af sol og skønne oplevelser.

Hvordan er vejret i Torrox ?2024-07-02T18:19:16+02:00

For solhungrende danskere er klimaet ved Solkysten en sand fornøjelse, der kan tilfredsstille selv de mest varmeelskende sjæle. Torrox, en af de perler, der findes langs Solkysten, praler med det, der siges at være det bedste klima i hele Europa. Her opleves forår og efterår som den bedste danske sommer, hvilket gør disse årstider til ideelle tidspunkter for at nyde udendørs aktiviteter og udforske områdets naturskønheder.

Vintermånederne på Solkysten byder på milde temperaturer, der ofte gør det muligt at tage en tur til stranden selv i juleferien. Forestil dig at kunne nyde en afslappende dag ved havet, mens julelysene glitrer i baggrunden. Den lune vinter gør det også behageligt at udforske de charmerende lokale byer, prøve lækre tapasretter og nyde det afslappede liv på de hyggelige caféer.

Sommeren er varm og tør, men uden den kvælende hede, som kan opleves i nogle af de indre dele af Spanien. Temperaturen holder sig inden for et behageligt niveau, så du kan nyde solen og strandene uden ubehag. Det varme, men ikke overvældende, sommervejr gør Solkysten til en ideel destination for både afslapning og eventyr.

Med en sådan variation og stabilitet i vejret hele året rundt, er Solkysten et perfekt valg for danskere, der drømmer om at undslippe de kolde og uforudsigelige nordiske vintre og i stedet nyde en hverdag fyldt med sol, varme og glæde.

Hvordan finder jeg huset ?2024-08-21T08:43:41+02:00

Der ligger en udførlig beskrivelse på min facebook side, du kan finde den her : Facebook link

Go to Top