Indretning i huset

Her finder du billeder og beskrivelser af huset

Soveværelse

Nyd en god nats søvn i mit hyggelige soveværelse, der byder på to enkeltsenge, som kan sættes sammen til en komfortabel dobbeltseng efter ønske.
Rummet er enkelt og nordisk præget og udover to gode senge og en kommode, har du også mulighed for at hænge dit tøj op på en bøjlestang og slappe af med en god bog i en lænestol.

Køkken

Køkkenet er udstyret med to elkogeplader, en bordovn, elkedel, brødrister, toastmaskine, juicepresser, gryder, pande og div redskaber til en nem madlavning.
Du er mere end velkommen til at benytte alt der forfindes i køkkenet under dit ophold.

Toilet

På badeværelset finder du både toilet og karbad.
Uanset om du ønsker et hurtigt brusebad eller en lang, afslappende stund i karbadet, er mit badeværelse skabt for din velvære.

Terrasse

På min smukke terrasse, kan du nyde en fantastisk udsigt over bjergene og byen. Her er der rig mulighed for at indtage et lækkert måltid og nyde et glas vin i de mest idylliske omgivelser, mens du griller på den elektriske Weber-grill

Terrassen er udstyret med en grill, så du har mulighed for selv at tilberede din mad og nyde det i det fri.

Indretning

I mit charmerende hus, er hver detalje er designet med tanke på anvendelse og hygge.
Her mødes funktionalitet med komfort, hvilket skaber en atmosfære, hvor du øjeblikkeligt vil føle dig hjemme. Huset er indrettet med et varmt og indbydende interiør, der indbyder til afslapning og ro.